Om Rangecooker.no

Rangecooker.no er leverandør av Smeg sitt flotte sortiment av hvitevarer. I tillegg selger vi Bertazzoni, Siljander, Concept Swiss, Sub-Zero, Wolf, V-Zug, Falmec, Everhot og Plantui Smart Garden, den innovative urtepotten med belysning og automatisk vanningssystem. Plantui tilbyr over 50 forskjelliger urter/planter til bruk i Smart Garden.  Hvis du ønsker å bestille en Everhot komfyr som ikke er i nettbutikken, eller ønsker et pakketilbud fra oss kan du sende en forespørsel på post@siljander.no 

 

 

Rangecooker har som mål å være Norges beste forretning for kunder som ønsker seg hvitevarer. Prisene våre er blant de rimeligste på nettbutikker og hos oss får du alltid komfyrer ferdig med kabel og støpsel påmontert. Gjelder ikke Smeg og Bertazzoni. Andre nettbutikker leverer produktene uten kabel og støpsel og det tilkommer ofte store innstallasjonskostnader. Hos oss er vi opptatt av at du som kunde skal få en problemfri leveranse/innstallasjon av ditt produkt. 

Vi leverer fraktfritt i hele Norge. Hos Rangecooker vil du som kunde oppleve god kundeservice og god kunnskap om produktene vi selger. Våre ansatte har til sammen over 50 års erfaring med hvitevarer. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×